iDRATA oralna rehidracijska otopina (ORS)

Hrana za posebne medicinske potrebe koja sadrži vodu, glukozu i elektrolite. Za dijetalnu prehranu bolesnika s gubitkom vode i elektrolita uzrokovane dijarejom ili povraćanjem . Sastav prema WHO i ESPGHAN preporukama.

saznaj Više

jednostavan i ukusan način rehidracije

sastav

Voda, glukoza monohidrat, zgušnjivač (karagenan), natrijev citrat dihidrat, regulator kiselosti (limunska kiselina), natrijev klorid, kalijev klorid, konzervansi (natrijev benzoat, kalijev sorbat), sladilo (sukraloza), aroma (jagoda, limun,naranča), prirodna bojila (E-162, E-100). Proizvod okusa naranče sadrži 0,2 g/l askorbinske kiseline radi poboljšanja stabilnosti.

način primjene

Otvoriti vrećicu, sadržaj staviti u usta i popiti te konzumirati u malim količinama svake 2 do 3 minute. Prikladan za djecu od 3 godine i odrasle. Djeci od 3 godine do 15 godina starosti, preporučeno je uzeti 250 ml (4 vrećice). Dnevno se može uzeti najviše 8 vrećica. Proizvod je spreman za konzumiranje na sobnoj temperaturi, preporuča se konzumiranje ohlađenog ili smrznutog. Jednom otvoren proizvod čuvati u hladnjaku i upotrijebiti unutar 24h.

pakiranje

4 vrećice (2 jagode, naranča i limun) x 62,50 ml = 250 ml

iDrata® ORS je otopina za oralnu rehidraciju (ORS) koja se može davati ohlađena ili smrznuta u obliku sladoleda, što je vrlo zabavno i ugodno za djecu.

U slučaju dehidracije,nakon proljeva i/ili povraćanja, prvi izbor liječenja prema svjetskim organizacijama je oralna rehidracijska otopina niske osmolarnosti (ORS), jer omogućuje liječenje nekompliciranih slučajeva dehidracije kod kuće na praktičan, jednostavan i učinkovit način.

iDrata® ORS je niskoosmolarna otopina za oralnu rehidraciju (ORS) s inovativnom prezentacijom pojedinačnih vrećica i potpunom formulacijom koja je u skladu s preporukama WHO / UNICEF i ESPGHAN.

iDrata® ORS prilagođava nutritivne potrebe organizma nadoknađujući gubitke tjelesnih tekućina i elektrolita, uspostavljajući prirodnu fiziološku ravnotežu u slučajevima dehidracije uslijed proljeva i/ili povraćanja.

Let's Get In Touch!


Možete nas pronaći u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

+3859 980 37 132