mevi pharm

O Nama

“If you are working on something that you really care about, you don’t have to be pushed. The vision pulls you.” – Steve Jobs

MEVI Pharm je privatna farmaceutska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu. Sastoji se od kreativnih i motiviranih pojedinaca kojima je cilj razviti nešto drugačije te učiniti razliku.

Naša glavna svrha je razvoj proizvoda koji će zdravstvenim djelatnicima i bolesnicima pružiti nova rješenja. Stvaramo visokokvalitetne i inovativne proizvode koji su formulirani i oblikovani prema potrebama naših pacijenata da mogu dati dodatnu podršku te poboljšati kvalitetu njihovih života.

U suradnji s liječnicima i zdravstvenim djelatnicima te vanjskim partnerima, posebnu važnost dajemo na kvaliteti, inovativnosti i učinkovitosti proizvoda.

Kvaliteta i povjerenje za nas su osnovni uvjeti za uspjeh. Kako bismo kvalitetu učinili mjerljivom, postavili smo si stroge smjernice. S našim partnerima u Austriji, proizvodimo proizvode pomoću najsuvremenijih strojeva bez aditiva i bez pomoćnih sredstava u pogonu koji je certificiran prema ISO 22000:2018 i BIO standardima, što jamči kvalitetu i sigurnost naših proizvoda od odabira sirovina preko proizvodnih procesa do gotovog proizvoda.